klippa håret

Dagen började väl sådär halv bra åt ingen frukost eftersom jag började halv 10 i dag då jag hade djursjukvård som var tråkigt eftersom läraren bara pratade om samma sak om och om igen. Frågade man en fråga så pratar hon omkring frågan. Sedan hade jag utrotningshotade arter som var helt okei och klassrådet :).

Efter skolan gick jag ut en liten promenad med Mixa, alfons och figo. Passar Mixa i dag eftersom sophie o fredrik hinner inte lömna henne på dagiset då måste de gå iupp 5 på morgonen. Så hon får sova över här hos alfons,figo,johanna och mig :).

Sedan har jag tränat mde kaninerna kört lite kaninhoppning var väldigt kul :)  Senare på kvällen spelade jag innebandy  det  är  faktiskt nyttigt men dock inte när man är sjuk tror jag. Sedan var jag på fikat åt och tog det lungt. Sedan blev det att klippa Vincent,  man borde verkligen öppna en hårfrisör man kanske skulle kunna tjänna på det :)

ska sova nu puss o kram :)

Irriterad

Vaknade av att en liten plutt hund vid namn av Mixa hoppade upp och skulle pussas i hela ansiktet. Alltså dagen började bra desutom sov Fredrik och Sophie över.  Men sedan udner dagen  får man höra massa skit som går bakom människors ryggar. Är så trött på allt skvaller och alla rykten och alla patetiska människor som finns på den här skolan. Men vet att den typen av människor finns öcverallt. Gäller bara att hålla sig undan från dom.


Men I dag är en sådan dag då allt bara går fel och man orkar inte tjaffsa i mot människorna. Har försökt att bara ignorera men man pallar inte. Varför ödsla tid på opatetiska mäbnniskor? Nä man akn spendera tiden på vettiga människor :)


I dag är jag sjuk är förkyld, och ont i halsen och huvudet. Aj aj aj. men det har ändå fungerat bra. har bestämmt mig att jag ska tävla med Alfons  freestyle snart.  :9 han har en sådan stor kapacitet. Gud älskar BC :D

Är glad över att jag snart slutar på skolan och slipper allt skit snack och människor som beteer sig som 5åringar.


Lättlärd hund!

Nu är jag tillbaka i stockholm efter 6timmars tågfärd. Det har gått bra med både mixa och Alfons uppåt i landet. DEt enda problemet var att SJ hade bokat fel vagn, alltså de hade bokat en plats där djur ej är tillåtet. Men som tur är fick jag byta med en snäll farbror :)

När jag , mixa och alfons kom upp drog vi oss mot kallhäll, lämnade av grejorna hos sophie o fredrik och sedan i väg till bromma zoo för att mixa behövde ny mat.

När vi väl var på skolan tränade Sophie o Fredrik med Alfons och mixa. De läörde sig kommandot tittupp och gud vad lättlärd alfons är efter ett kick kunde han det. Verkligen en lättläärd hund som vill lära sig. vad mer ska man lära honom :D?

Sophie,fredrik och mixa ölvernasttar här i natt :) Nu är det allt från mig klart slut :)

20dl!

Ja  mixa åt 20dl mat i går utan alfons hjälp. Alltså hon åt upp all mat som alfons hade med sig ner till skåne.
Hon är väl ett matvrak? Alfons där i mot äter bara för att överleva inget annat, det är varkens gott eller nödvändigt att äta mer än vad man behöver tycker han. Men mixa därimot håller inte med hon tycker att man ska ta vara på livets alla godbitar och prova att smaka allt som finns pinnar, löv, mossa, barr. godispapper och till slut mat och godis

I dag har vi åkt buss och tåg träffade  en kompis och det gick hur bra som helst. Har tränat på slalom, runt, backa, hopp i luften och titut. Nu kan alfons allt det där, mixa därimot hon ville hellre leka med sig själv eller alfons men inte med mig. Vi tränade slalom och det kan hon nu men det ska ske på hennes vilkor tycker hon!  2 timmar träning utomhus jo det var skoj.

nu ska jag gå och lägga mig sov så gott kram :)

PINSAMT!!!

Nu ska ni få hör något riktigt pinsamt som jag gjorde..
Det hela började med att jag och Sara skulle gå in påaffären Icatuna där vi skulle köpa lite saker åt Saras syrra. När vi gick började vi att plocka åt oss lite saker. Och när jag hade plockat åt mig energidrycken monster. Tog jag den i handen och stoppade ner den i kundkorgen och sa den här ska jag ha.  Men det ända problemet var att det var inte Sara som höll i kundkorgen utan det var typ en 20 årig kille som bara ehhh.  Och jag tog tag i monster drycken och bara sprang där i från. Ja hörde hur han bara skrattade. När jag väll träffade Sara beräöttade jag vad som hade hänt och hon asgarvade så att alla människor hörde. Sen  blev det ännu pinsammare då han berättade för sina killkompisar vad som hände. Så varje gåg jag passerade någon av hans kompisar skrattade de åt mig. Och inte nog med det så den killen som jag råkade lägga monsterdrycken hos vinkade åt mig varje gång jag såg han på avständ och jag trodde jag skulle dö. Ville bara sjunka tio meter ner i jorden. SÅÅÅÅÅÅ PINSAMT

Hemma i skåne

Hejsan har inte skrivit på ett tag nu efetrsom min data har pajat. Helt i sönder och kan inte lagas irriterande!? Ja

A det senaste dagarna har varit bra åkte hem i torsdags eftersom tågen på fredag var inställda ner till skåne. Mixa följde med oss ner och alfons med. Vi kom fram helskinnade och trötta. Hm vad har jag gjort de senaste dagarna  i torsdags åkte jag hem och var hemma med familjen. Och fredagen sov jag över hos Sara. Lördagen åkte runt med sara lite överallt. Sov över hemma till söndagen.  Söndag var jag i skogen och gick en halv mil. Med chihuahuan Diesel, mixa och alfons  aa och sara då. Det  gick bra fint väder men vi fick se upp med vildsvinen. Eftersom de varnade hundägare att inte vara ute.  När vi åkte hem såg vi en bil blinkande.  Den hade stannat viod sidan såg något som sprattlade på vägen. DEt var ett rådjur som var påkört. :(  usch avd  ledsen jag blev. Sara sa glöm det. Men a fan  jag kan inte glömma det. Hon sa sånt händer!?  Ja  men skulle det vara en människa då jävlar skulle det inte vara sånt händer! 




Nu sitter jag hemma i skåne vid datan, Mixa och alfons är inne på rummet med syrran och tränar. Själv är jag fett uttråkad vill att något ska hända. Men jag vet inte vad?  Vilken jobbig känsla  man har...


RSS 2.0