Grönt är skönt

Stirrar ut genom ett tomt genomskinligt fönster och allt man ser är regn och gråhet
Regnet öser ner, hårda kalla droppar mot den hårda marken.Skolan börjar dags att spring dit
Tiden passerar, första lektionen är Lantbruksdjur där vi hade redovisning självklart var där ungefär 8 utav 19.
Jag och min grupp hade då redovisning om får o getter gick bra det :)

Eftermiddagen hade vi debatt politik om de olika partierna, självklart är jag grön :D  MIljöpartiet så klart,
Man ska inte jobba över 65, lämna plats åt de unga :) Höj skatten, Ge bistånd åt miljöarbete :) Men var en i min grupp utav 4 :O Hah men äsch klarade det fint.




GRönt är skönt :)


En dag i skolan

Vilken härlig dag
Man vaknar upp av att man knappt har sovit något alls, p g a har ingen aning kanske var det fullmåne i natt?
Vaknade i alla fall upp mitt i natten klockan 3 på natten och var uppe i en timme för att jag inte kunde sova.
Men ingen dag är perfekt, gud vad trött jag var men skolanväntade så upp och hoppa :)

Skolans lektioner i dag består av :
På morgonen halv nio till halv 12 projektarbete där jag håller på att skriva om kaninens beteende och hur man ska träna en kanin. En kanin är faktiskt mycket smartare än vad människor tror. Ska lägga in en video när vimse kör slalom då ska ni allt få se :)

Eftermidagen består av:
Hundträning :D med Tova hela långa eftermiddagen, hoppas bara inte det regnar :) Men som sagt finns inga dåliga kläder bara dåligt väder.



Tova När vi kom till skolan från skåne :) Härlig höstdag dock har alla löv redan trillat av nu,
nu är det bara lerigt och blöt. Hoppas på snö snart :D


Stressig helg

Den här helgen har jag varit på tjejmiddag hos Cesia och hennes kompisar, då vi snackade, umgicks och  tittade på film och käkade peruansk mat , var väldigt gott. Längesedan man åt sådan mat. Tova var med hemma hos Cesia, vi sov över där till lördag morgon. På lördag morgon begav vi oss mot kungsängen för då skulle jag och Tova följa med Sophie o Fredrik och vara sociala :)

Vi begav oss hem till Sophie senare på kvällen där vi tittade på tv var ute och gick med Tova och bara chillade.  Var jätte trevligt. Här sov jag över tills i dag (söndag) Nu senare i dag ska jag bege mig hemmåt mot skolan och träna kaninhoppning med kaninerna och låta marsvinen som jag passar springa fritt. Och Tova är så sur på mig eftersom jag inte har tränat med henne på 2 hela dagar, så får väl ta och träna henne i dag :)

Längtar hem ganska mycket men det är mindre än en månad kvar tills jag får bege mig hemmåt och umgås med min familj och min underbara syster. I bland kan det vara bra att längta efter något, då lär man sig attt uppskatta saker på ett helt annat sätt, som kärlek till sin familj, gammal vänskap, saker som man får.

14 sidor :D

Godmorgon underbara världen :)
Ja i dag kom man knappt upp helt trött , typiskt att Johanna inte var här och väckte mig :)
Ja  gick till frukosten absolut som en zombie , snacka om helt borta i huvudet och ovanpå det huvudvärk.
I dag så hade vi Lantbruksdjur , lämnade in Får och get arbetet blev hela 14 sidor :D vår grupp e bara bäst. Sedan hade vi arbetet om Miljöpartiet :)  Grönt är skönt och våga vara grönt. Arbetet gick väl si så där men vi kom en bra bit på vägen,  ska förbereda oss inför debatt nästa vecka. Men alla var dock jätte trötta i dag sen  i slutet av lektionen var vi tvungna att rusa i väg och ha freestyle uppvisning för hundläraren och jag fick scenskräck :S  Undra hur det ska gå i morgon :D

Nu har jag i alla fall valt kläder, ska ha tajts och ett långt linne o aa  ni får se i morgon uppdaterar och kommer lägga in filmkväll :)

I kväll ska jag hoppa kaninhoppning :) Med 2 andra tjejer som också har kaninizar. Spännande:)


Dagen efter svininflensan ( Råtta i gaderob)

Chillivipen :)

I dag så är jag lite bättre i halsen än vad jag var igår, har inte svininfluensan som alla trodde eller var rädda att jag skulle ha. Vaknade klockan 10 på morgonen av något irriterande hiphop musik på högsta volym, försökte somna om och låsas att jag inte hade hört. Men nedå självklart fungerade inte det. Upp och hoppa  ut och möta  sophie O Fredrik o lilla söta gunsi. Tova och gunsi  blev överlyckliga för att springa runt över åkern och i skogen, upp och ner , hit och dit, överallt sprang de. Helt crazy,  snacka om att Tova blev en Peppar utan salt XD, gunsi o Toto var helt leriga från topp till tå. Sen på vägen tillbaka  till maten kom vi på en liten sång , du får inte stoppa köttbullar i nosen tova sjöng fredrik helt Galet


Hmm sen körde vi freestyle uppvisning, sophie o gunsi= DUKTIGA :D Jag var sjäklv lite för feg för att visa upp programet för alla människor :P Undra hur det ska gå på gymnasiemässan :D:O

Efter skolan lunkade jag och Tova hem övade lite på slalom gick hyffsat men tova tyckte dock inte det var så kul i regnet, men hon gillar bättre att träna ute än inne :) När jag kom in på rummet och hade gett Tova vatten hörde jag något sågande ljud, gick in och tittade  hos grannarna, som sågade i gaderoben, råttan ville fortfarande inte komma ut, hade  gått in där i går kväll och stannat där ända tills i dag. Det blev till att såga och försöka få ut den men nedå inte gick den att ta ut. Ska tillbaka till rummet och försöka få ut råttan efter jag skrivit klart. 5 människor mot en råtta det måste funka? 



                                Tova när hon bara var 7 veckor gammal, ynklig o vek :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0