Överaskningen

Hejsan sorry att jag har varit lite seg på att uppdatera bloggen har bara haft lite mycket att göra :)
I fredags åkte jag hem till skåne 22/1 Då jag överaskade mamma och syrran stort genom att jag bara var hemma när dom kom hem :) Det var riktigt kul började pendla klockan halv 2 fr¨n skolan och var hemma kvart i 9 på kvällen,  då jag fick vänta tills mamma och syrran kom hem vid 11. Då jag var på mitt rum utan att de visste något. Var riktigt kul att få se deras min när de såg att jag var hemma :) Hade desutom underbara söta alfonbs med mig hem.

Söndag24/5 Var det tyvärr dags att åka hem igen :( jag ville inte åka kom juh nys kändes det som. Men skolan väntade inte så det var bara att packa ner sakerna och åka upp mot stockholm igen :)

vill bara gråta.

Nu sitter jag på lektionen kan knappt tänka och kan knappt höra vad läraren säger, vi diskuterar politik och skatter hör jag lite då o då. Det gör så ont vill bara gråta det känns som någon har sparkat mig i magen, har en stor klump i halsen. Fick precis reda på att Tova ska omplaceras till ett nytt hem. Nu är det slut kommer antagligen inte få se henne  mer eller höra av henne mer. Det känns hemskt att jag inte kommer få ha henne mer men samtidigt ahr jag vetat om att det skulle bli så här redan sedan början . Ska väl åka och hämta mina skor som jag har hemma hos dem och sedan ska jag aldrig sätta mit fot i det huset mer. Eller ha kontakt med dom nu är det slut på riktigt.


Är så trött på att alla människor som går bakom ryggen på en och sprider massa rykten om en och alla falska människor som låsas vara något som dom igentligen inte är. Jag förstår mig inte på människor som låsas vara snälla och trevliga och sedan bara gör det än annan sak och prata en massa. Blir ledsen emn mest besviken när man får det här tillbaka. 

Alfons  ska antagligen få flytta hem till skåne till en underbar person hoppas jag på.  Han förkännar verkligen ett bra hem.  Tack Emelie och Sophie  för ni stöttar mig :)  Är lad för all hjälp jag får. 

Jusste en rolig sak som hände igår semi hoppade 160cm :)

Nu ska vi dessutom ha  husmöte klockan 6 på kvällen, jag orkar inte med att tjaffsa.  Och att ingen städar men ändå ska de på o klaga på mig?  Kan säga att det är krig jämt och ständigt. men tack och lov bara 5 månader kvar knappt. Är så förbannad, trött och beviken. Ohh :(

Men har en överaskning, något positivt åtminstonde hihi


kastrerade kaniner:) och fixat problem

onsdagen den 13 Oj vilken underbar dag jag har haft har varit med Emelie och andrea vi var i Bålsta där vi skulle kastrera emelies 4 kaniner. Oj vad många blickar vi fick av alla människor när vi satt på tåget eftersom vi släppade runt på en stor trälåda på en liten vagn som man lastar saker på. Haha skrattade så jag fick ont i magen då ena hjulet trillade av och emelie och andrea stod och meckade. Oh  vad ku XD




Haha  det var så kallt så att mitt hår frös till :P:O


Väl i Bålsta tappade vi "muppen"


 (mutten) så hjulet trillade av igen och vi fick fortsätta utan mutten med att dra vagnen. När vi väl kom fram till vetrinären var vi först i kön skönt :) Inne hos vetrinären kastrerade vi 3 kaniner eftersom hittakaninen Linus redan var kastrerad skönt juh. Vetrinären var riktigt trevlig men assisteten  verkade inte riktigt klok i huvudet. Precis innan vi skulle gå så frågade assistenten om vi kunde hjälpa henne med hennes 5 rotweiler valpar. och inte nog med det, hon försökte tvinga på Emelie att kköpa en utav valparna som
hade överbett och så här sa  vetrinärassistenten:  Men 10tussen är inte så mycket för en valp?
 Ehh  ursäkta?  Den valpen hade överbet och  massa löst skinn som hängde o dallra usch.


Men var en riktigt rolig dag :)

Lördag: På lördagen alltså igår var jag med andrea och Emelie, vi åkte till Bromma zoo med alfons, han var riktrigt duktig koncentrerade sig på mig och inte så mycket på omgivningen dessutom i dag lärde han sig skall på kommando den lilla sötnosen han kräver mycket men han är värld  all  energi man läger ner. Det var riktigt trevligt på bromma zoo dock köåpte jag inget utan sparar mina pengar eftersom jag inte är världens rikaste. Är faktiskt stolt över mig själv.

haha en rolig händelse i dag  var att andrea plankade åt mig på bussen genom att hon sa att hon måste till vårdcentralen eftersom hon hade vattenkoppar. haha och vio lyckades  bra  hon kom med. Sedan plankade vi på tågen  kul :D

men ska sova nu hah  jag har en överaskning till er som bor i skåne :P  haha men berättar inte än :) puss o kram.

Tillbaka på skolan :)

Godmorgon denna underbara kalla värld. Allting var vitt utanför, vägen, träden, husen och hela agilitybanan. Jag vaknade upp men orkade knappt gå upp från sängen men Johanna var i full gång med att platta håret och sminka sig. Själv låg jag och gosade med lilla underbara Alfons.
Sedan under dagen kl halv 9 på morgonen så gick jag mot lektionen projektarbetet och anmälde mig till Jens lektion med närvaro. Vi fick jobba var vi ville och vi jobbade  vid mitt elevhem Haga.  Jag har som projektarbete att träna med kaniner agility och hoppning. I dag hoppade  vi inte dock länge  p g a att kaninerna inte har hoppat under hela lovet.
De njöt av att få vara ute i den underbara snön
Efter vi hade tränat på projektarbetet var det dags att gå en promenad med lilla mixa och stora alfons :) Vi gick en runda runt lite här och där. Skön promenad i det fina vintervädret. tränadde äve
I dag sover Sophie, Fredrik och Marie över hos mig riktigt kul med lite pjamasparty i bland.
Oj juste i dag firade vi Maries födelsedag med att hon bjöd på tårta och läsk men jag har godislöfte och åt tyvärr inte det men åt wokad brocoli istället det var verkligen mums fillebaba :) jusste tidigare på dagen var vi iväg från skolan för att vissa skulle köpa lite grejer i matbutiken :)
Vi på väg med 4 abussen från skolan :)
Erika, andrea, Marie (födelsedags barnet) Sophie o Fredrik
Så nu är det dags att sova  hoppas alla kommer sov gott klockan är trots allt halv 2
men som tur är börjar inte jag förrens halv 1 haha  :)

Resan till stockholm

Söndag....
Hejsan  ja nu har jag flytt från skåne och dragit mig 60mil uppåt i landet igen. Satt i 4 och en halv timme på tåget som var trångt och fullt med månniskor. Man fick knappt plats med sina väskor någonstanns. När jag vål kom upp hämtasde jag lilla hittekaninen Linus som en bil bara hade stannat och kastat ut honom och sedan kört där i från, det var en döv kvinna som hittade honom och tog hand om honom men som tyvär inte visste hur man skulle hantera en kanin men vidare. Jag hämtade alfons vid tågstationen där hon mötte upp mig och hjälpt mig att bära upp alla  saker till tåget.


skåne utanför mitt fönster när jag och sara vaknade 9 på morgonen och jag skulle åka
klockan halv 12 från stationen.

'
Sara nyvaken och trött

hälften av min packning


När jag kulle av tåget hade jag självklart problem en transportlåda, en kylväska, en dataväska och en handväska och hund.  men som tur var så frågade en trevlig kille mig om jag behövde hjälp jag tackade och log. Ut ur tåget kom jag men sakta gick det framåt mot bussstationen jag kände mig som en packåsnna. Men fick vänta en och en halv timme på att bussen skulle komma. Därefter mötte Emelie mig vid skolan och hjälpte mig med packningen hem. HOn blev väldigt förtjust i lilla hittekaninen Linus och självklart fick hon honom.

Måndag...

Jag vaknade av mig själv klockan nio streg då upp och gick ut en runda med alfons vilket undrbart väder, snön glittrar och det var inga människor på skolan. Men antagligen så dyker väl alla upp lite senare i dag 


Utanför skolan dagliga mortionsrunda med alfons 


Alfons loooove snön 


Den här fina utsikten har jag när jag vaknar visst blir man glad


Borta bra men hemma alltid bäst, saknar min familj en massa men är bara 6 måpnader kvar 
sedan tar man juh studenten. Men nu ska jag snart gå på kvällsfika massa underbara kramar '

 


Wow vilka bilar?

Oh i dag väcktes jag utav mamma klockan halv 10 gud jag var sååååå trött,  orkade inte stiga upp förrens mamma verkligen sa att nu måste jag gåp upp!  alltså vid halv 11. Jag steg upp som en död zombie :S
Sara ringde  senare och frågade om jag ville  se  några snygga bilar, jag bara njae  bilar är nog inte riktigt min grej :)  men hängde med i alla fall, Även hennes syrra o hennes kompis var med och deras söta hundar :) Haha Hennes syrra snoidde min cam o fotade en kråka hon bara oh vad fin bild det blev, avgör själv<?


bilarna som sara blev hlt kär i själv tycker jag bil som bil det kvittar väl???



haha ser ut som bilen  ler ser ni`?

gud varför finns det inga snygga skor :(?

På kvällen spelade jag spel med mamma,syrran och sara självklart förlorade jag #!2=< oh vad förbannad jag blev :(

nu ska jag sova sista dagen i mn underbara säng i skåne. Oh får ångest när jag tänker på att jag ska åka upp igen men Sara sover åtminstonde här i kväll. Sen måste jag sova själv tills på måndag sen sover juh johanna brevid mig :D  hha oh gud saknar mina dju:S

sov gott allihoppa :)


Min dag i dag var :O

Idag vaknade jag vid halv 12 trött var jag steg upp, in på datan sen käkade jag frukost vid halv 1. Sen fik jag skynda mig kasta på kläder oh sedan skulle vi åka o hämta syrran jag o mamma.

på väg till syrran  på den nybyggda vägen, fiiiina skåne :D

väntade på att syrran skulle sluta utanför hennes skola

blev uttråkjad så passade på att fota :P'

min gammla skola från 6an-9an brevid syrrans skola :P

äntligen kom syrran,  mamma tog fel tid hon trodde hon slutade
kl halv 2 men hon slutade halv 3 men vi tog estelle i alla fall.

Ja  nu hade vi äntligen hämtat Estelle från hennes skola, Vi körde  ut mot skrylle skogen, där vi skulle träffa mammas kompis oh hennes barn :).  Eftersom det är en riktigt underar dag i dag. :)


i bilen på väg mot skrylle ( haha i bilen lyssnade vi på låten mio min mio )


det var en lååång väg att gå  men ljuset leder en fram XD


jag oh syrran myser i snön :)


jag står som staty


älskar skåne kolla vad underbart


underbar bild på syrran :)


underbar vinterbild oh självklart är det skåne

Efter 5km promenad var det dags för en fika :)


fanns även en varm brasa vid cafet :P

mysig brasa att värma sig på

Sedan efter fikat var det dags att bege sig hemmåt oh passade självklart
på att fota solnedgången :)


På kvällen åt vi bakad potatis mumsigt gott och så kollade hela familjen på
Letsa dane utom syrran som var hos kompisen

hjärtformat i mitten hihi :)

tak för en underbar dag :) nu måste jag kila i väg oh fixa annat





Grät idag *snyft*

Vilken sorglig film, jag var på bio med Sara oh jag måste säga att det är nog en av det sorgligast filmerna jag har sett efter titanic så klart. Jag grät flera gånger,  allt var så orättvist varför kan inte alla få samma rättigheter och samma chans att överleva. Den här filmen fick mig att tänka till, på vad som är viktigt i livet och hur man spenderar sin tid på jorden. Det gäller att man håller hårt om de personer som man älskar och verkligen lever ut sitt liv. Livet är för kort för att sovas  bort eller drömmas bort det gäller att ha visioner och mål. Man vet aldrig vad som kan hända i morgon.

2012 är verkligen en film som alla borde se,  fint budskap med filmen. Att inte vara egoistiskt i de allra kritiska situationerna. Och  samtidigt ska man kämpa för överlevnad oh inte tappa hoppet.

 

Blir så ledsen när jag tänker på att det här kan hända i dag , i natt i morgon, i framtiden. Ingen vet när eller hur jorden kommer gå under men jag tänker göra det bästa möjliga av mitt liv fram tills jorden går under. Leva varje dag som om det vore den sista. Skapa minnen, uppleva och utforska världen. För även fast jag bara är en i mängden så är jag en individ med egna tankar och åsikter. Mina minnen och mina tankar vet ingen annan mer än jag¨så  det är bäst jag skriver ner en bit av mitt liv varje dag.  Vem vet som kanske nästa generation kan läsa?

Lev för i dag i morgon kan det vara försent 


ingen röst hihi :P


Saknar min Bäbiz (L)
Underbar dag aa vaknade upp med att min röst nästan avr borta, kunde knappt viska. Sara hämtade upp mig oh sedan stak vi ner till stan för vi skulle se  på bilar  som sara ville ah i framtiden men självklart var det stängt överallt. Så vi åkte till zoo butiken som var riktigt kul att gå o kolla i. Alla,djur oh tillbehöv var spännande att kolla på. Hihi klappade till och med en söt liten niniz. 
 Lilla stumpan (L)


Vi kom inte på vad vi skulle göra under dagen så vi stak hem till Sara såg på tv  oh sara spelade wee dane  tror jag det heter. ÄNTLIGEN fik jag träna med en hund. Fik Låna saras storra syrras hund Tanja att träna med. Vi tränade slalom, stå oh snurra oh det gik riktigt fint även fast jag inte pratade eftersom jag inte ahde någon röst.

Spelade även spel senare på kvällen med Sophie, Malin (saras syrra)  o sara. Vi spelade alfapet aa riktigt kul tills jag inte orkade tänka mer XD haha aa oh nu är jag hemma här igen :)

ska väl sova snart klokan e juh snart 1 :o

INGEN RÖST!

Godmorgon världen vaknade 2 gånger i natt och sov så himmlans dåligt. Sara och jag hade delat säng hela natten. Och jag ha inte ens en säng utan jag har staplat massa madrasser ovanpå varandra och det kallar jag min säng :)  fast det är en soffa på dagarna. Men i den lilla sängen sov vi :S

Har varit en ganska lugn dag ,  vi satt vid datorerna sedan städade vi mitt rum eftersom hela släkten skulle komma på middag vid 4. Sedan begav sig sara hemmåt och jag duuchade och klädde på mig. Min röst började tyna bort bit för bit. Kunde knappt prata för hade en väldigt pipig röst jobbigt....

Men när släkten kom åt vi middag hm jätte god sallad och basmatiris mmm så gott. Och de åt kycklingfile och jag min vegetariska quorne.  var riktigt smarrig. Efterätt var fruktsallad gott. Men sedan var det förseningsjulklappar till utdelning :)

Jag fick perfym, hudkräm,dushkräm, 2 bäcker, 2armband, 2prydnads änglar, 1 kajalpenna



jag inte får äta godis och inte ska det. jag vill ah det bara för jag får inte ( av mig själv eftersom jag lovat mig). Men stod en sto chokladask framför mig oh så sugen jag var. meh nej nej nej vill ej ha! Detta år är det nyttiga året.


Sjukling ute o shoppar?

Jag har verkligen sovit hemskt dålkit i natt vaknade två gånger utav mardröm, jag hoppade med kaniner som smet och jag vet inte allt. Hade en hemsk dröm i alla fall.  Var verkligen trött när jag vaknade vid halv 12. Sara hämtade mig med bilen halv 1 då var jag färdig och klar. Vi drog ner till stan fixade lite ärenden och som sagt hittade parkering NO PROBLEM :D

min studentkläning jag ska ha :D

Senare drog vi till ett shoopingcenter, där vi gick runt och tittade i olika butiker. Jag köpte från mitt presentkort som jag fick i julas  2 jackor, sånna liknande skinnjackor fast är plast. sjuuuukt snygga riktigt nöjd. Hmm sen drog jag till helsingborg och träffade några kompisar, spelade billjard o så lite halv tråkigt.
 Min nya jacka :D

Men senare träffade jag sara igen :D mohaha. Vi drog hem till mig och aa nu sitter hon här brevid mig. Hon ska sova över till i morgon döömysigt. haha men vi ska dela samma säng oh den e aa vääääldigt liten :P

roliga saker som hände i dag
- köpte ny jacka
- åt jordgubbar till frukost
- träffade stoffe
- sara sover över
- tappade nästan rösten
- modevisning för Sara (rensade gaderoben)




Japp allt för mig i dag klart slut. sov gott :D  stackars mig som e sjuk :( (sara för ta hand om mig)
kanske godnattsaga=? hahah


Skridskoåkning 2/1

Vaknade med smärta i halsen, aj gjorde ont bara jag sa något och självklart hade jag huvudverks dunkdunk i huvudet. Usch och fy varför ska man jämnt och ständigt vara sjuk. Andra dagen men ändå har en tendens att bli sjuk ofta. Mamma säger att det kan bero på att jag har lågt blodvärde aa kan vara därför. kanske ska gå upp och titta det :)


jag o syrran

låg hemma hela dagen och tittade på tv och var inne på datan. Sedan bestämmde jag mig att ne jag ska inte vara sjuk i dag. Dumt väldigt dumt av mig. Åkte till ishallen glad över att jag skulle åka skridsko med syrran och hennes två kompisar. Men sen kom huvudverken tillbaka och fick ännu mer ont i halsen¨. Så jag satt för det mesta bara på bänken.. haha ska jag vara ärlig längtade jag efter mamma :P

i dag var månen riktigt stor och rund och väldigt lågt ner undrar vad det betyder?


Sjuk

Aj aj aj, mitt huvud dunkar och fryser hela tiden. I natt sov jag med två duntäcken på mig och under det 2 flicefiltar. Har gått runt och frusit hela dagen och det har dunkat i huvudet. Vaknade upp vd 12tiden hemma hos mammas kompis. Åt frukost jordgubbar med mjölk  och färska juice jordgubb/lime riktigt gott.


Jag och syrran sista dagen 2009

godislöftet funkar bra fast var nära på att äta en kola i morsse men då kom jag på att jag har godisförbud så tog bort den. Senare på dagen skulle vi äta mandelmusslor fyllt med grädde och hallonsylt och jordgubbssylt men jag avstod eftersom jag inte äter sötsaker. Har för det mesta tittat på tv och varit inne på datan ska väl sen snart åka hem till mig :) Och sova och vila mitt stackars huvud och bädda ner mig ordentligt.


RSS 2.0