Gott nytt år o sjuk :(

Oh vaknade upp av en mardröm, jag var så stressad i min dröm, allting bara snurrade. När jag skulle resa mig upp från sängen var jag helt yr, usch allt bara snurrade. Just i dag är jag sjuk, kunde knappt prata för hade ont i halsen. Varför ska det hända just i dag?  Jag som ville gå ut och dansa med Sara.
 
Förätt

Varmrätt

Efterrätt



Men bestämmde mig att följa med mamma o resten av familjen till hennes kompisar. Där jag tänkte spendera nyår.  Kom dit och sedan tog jag en huvudverkstablett och sov i 2 timmar från 7 till 9. Sara erbjöd sig att hämta mig så jag skulle vara med henne. Men hade sådan hemsk huvudverk och orkade inte riktigt med det så bestämmde för att fira nyår med familjen. Åt riktigt god sallad till förätt och underbar middag. Och sist men inte minst åt jag chokladfondy, mm så smarrigt :)

skriver mina nyårslöften snart :
- inte bita på naglarna
- inte äta sötsaker
- inte svära mycket
- ha positiv inställning tiull saker

Hel dag med Mamma

I dag steg jag upp vid 10 tiden gud vad trött jag var :)
Mamma och jag skulle i väg och shoppa, så vi åkte till center syd,  där  vi tittade på skor men fanns inga som jag var intresserad av. Men vi hittade en riktig fin halv tjocktröja, eller vad det nu heter till studenten, riktigt fin och mjuk, jag köpte även en grå glittrig tröja så mysig. Hm sedan köpte vi raketter, till imorgon.

Affärer jag besökte
- Esprit
- Netto
- ÖB
- Vera o mode
- Gina trico
- m.m

Sedan tog mamma och jag en fika riktigt mysigt,  bara jag och hon en dag, har verkligen saknat och vara med mamma. Senare kom Sara som hade varit o klippt sig, hon såg supper snygg ut. På kvällen kan ni väl gissa vad jag gjorde??



Jag spelade spel :D Men förlorade med över 150 tussen :( Aa jag hamnade sist och syrran tvåa och Sara vinnare för dagen bara.

Rolig händelse
Mamma körde en u sväng ut från köpcentrumet där alla bilar kör in och vi körde ut, mamma tittade där alla bilar kör ut och sa ne jag tänker inte stå i kö en timme för att komma hem. Sagt och gjort körde hon ut på ingången med bilen. Och tro det eller ej men åplötsligt var det 4 bilar som gjorde samma sak :D





Hon vann

Godmorgon världen :)
I dag vaknade jag av mig själv halv 11,  steg upp fick smothie av mamma mums, riktigt gott. Det är verkligen en stor fördel med att vara hemma, men kan bara ta vad man känner för, i stället för att åka långt för att köpa en pytte sak. Var och såg syrran spelade handbolls match, hennes lag vann de var verkligen riktigt duktiga japp jag e så stolt :) och sen förlorade de tyvärr andra matchen, men man kan inte alltid vinna.

Efter matchen var slut mötte jag Carola, stack hem till mig och spelade spelet Lund. Tredje dagen i rad jag spelar det spelet. Oh gissa vem som vann igen :D  Jo jag vann, hade riktigt trevligt, syrran var också med.  Fikade även med varm choklad och lussebullar och ostbullar mm gotti gott.
De trodde att de skulle vinna :D haha


Dagens roliga:
Jag frågar mamma är ni redo att förlora i morgon?
mamma svarar: Jag ska köra skiten ur er

haha vilken gullig mamma XD


oj i efterhand så...

Ja du vad har jag hittat på de senaste dagarna :P

25/12
En hel dag hemma med underbara familjen mysigt :), jag älskar att vara hemma i mitt rum,  i min underbara än med tussen täcken och tussen kuddar, gud vad jag frysser på natten :S Vi hade gäster i dag, Tyska kompisar till mamma var hemma hos oss, jag fick present ett halsband.

26/12
Hade kusinerna hemma och min morbror vi hade finmiddag och senare på kvällen stack jag till sara och skulle sov över där eftersom dagen efter skulle vi till ullared men vi sov bara 1 timme under hela natten p g a att jag var hyperaktiv och  kunde inte sova så höll henne vaken i vattensängen och sa att vi var på stranden, vilken knäpp natt. Var äen och shoppade med Sara i ett köpcenter sjukt mkt människor :S



27/12
A igår var jag på ullared med sara och hennes två kompisar vi började köra hemmifrån Sara vid 4 oh gud sen var vi framme vid halv 8 på morgonen och vi var först ut till ullared ha.  Först i kön. Men var inte så mycket människor där måste jag säga :). Hittade masa snygga saker hörlurar,dattväska, eltandborste, smink hihi. Sen kom hem vilade mig och stack till en kompis och sov över där.



28/12
Vaknade och drog mig hemmåt,  hemma vid 12 ringer Sara :(  Hennes udnerbara hamster Deffa hade avlidit gud vad sorgsamt. Vi hade en hederlig begravning åt den lilla ängeln, hon var en underbar hamster med stort hjärta. R.I P Hur litet eller stort ett djur än är så blir man ändå ledsen. SEdan var vi på kaninhoppning träffade skåne Emelie, jag hoppade med hennes sötnos gick bra :) Hm sen stack jag hem spelade spel med min underbara familj, Jag älskar att vara hemma, min säng oh mitt täcke, syrran (L)


jag vann med över 70 tussen kronor synd bara att det inte var riktiga pengar :(


Positiva saker:

  • Sov hos Sara utan hemlängtan
  • Spelat spel med familjen
  • övat att prata tyska med mammas kompisar
  • träffade kusinerna
  • jag var i ullared
  • hoppat kaninhoppning

Negativa saker

  • Deffa dog :(
  • Regnat hela tiden
  • Sara är förkyld
  • frös när jag sov över hos kompisen
  • mycket folk i köpcentret











Julafton <3

God jul hela världen :)

Aa idag vaknade jag faktiskt av mig själv klockan 11 det är äntligen julafton, fast det är inte samma sak som man är liten då man längtar efter julen och man kan knappt hålla sig. då det finns fjärillar i magen men riktigt så var det inte i dag.  har tappat den känsslan lite.

frukosten:
med röd stor duk på bordet och massa underbara frestelser på bordet åt vi allihoppa tillsammans frukost tillsammans. Det var dukat och dekorerat med julkort, och en stor bricka i mitten där det stod ljus och små julhjärtans dekorationer. Riktigt mysigt, jag och min syrra drack varm choklad medans resten av familjen drack kaffe

Sedan tittade vi på film, julfilmer grinchen,  och massa andra som jag ej kommer på namnen på XD
KLOCKAN 3

Tittade hela familjen
på kalla anka och de andra roliga serierna min personliga favorit är ferdinad, han är så otroligt underbar söt :)Jag drack färsk jucie som innehåller 100% juice  gott :)  Och de andra drack glögg, sedan åt jag världens godast saffranlängd som var fylld med vit choklad innuti mums. ohhh gott

Julmiddagen:  ja nu kom julmiddagen det var trevligt att sitta alla sammlade och äta med tända ljus på bordet och den stora röda fina duken, och med alla dekorationer. Älskar när det är mysigt och när man sätter fram och pyntar. Var gott att äta, sjöng även några snappsvisor men jag gilalr ej snappsvisor för  det känns som man uppmannar drickandet av alkohol och jag gillar inte sådant.  Blev en lite het diskution om det, men det svalnade av :)



Pakettsöppning : Vi öppnade en och en åt gången så vi hann se vad alla fick, det är mycket trevligare att se vad andra få och veta vad man själv får än att riva upp alla paket på en gång :) fJag fick en liten blå läder väska, presentkort, cdskivsbok, web cam, strumpor, tröja, film,  och ngt mer jag inte kommer på :)




På kvällen spelade hela familjen ett spel som heter självklart Lund, hha  vi hade verkligen riktigt skoj vi spelade i över 4 timmar. Det är precis som Monopol bara att det handlar om lund hel spelet. Placeringen blev så här
1 plats  Estelle
2 plats Felicia
3 plats Mamma
4 plats Göran


Vinnaren 2009 Julafton (fast syrran var lite sjuk i dag så vann hon )

Nu ska jag sova :) sov gott allesammans  hoppas ni fick en riktigt trevlig Jul

kramizar :)



 


Lill julen


You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

Beyonce- broken hearted girl

Den här sången säger allt om allt,  jag älskar denna låten sanningen i mörkret. (LYSSNA)http://www.youtube.com/watch?v=nS_TtSpNHsU

Det känns tungt saknar mina älsklingar så sjukt mycket, Vimse, baby, semi, Lilleman och extra ungen ( Gosan), Tova och nykomplingen till familjen Alfons. Alfons har verkligen haft ett tufft liv men jag ska lova honom att han ska få en trygg framtid,  han ska inte behöva lida mer och få flytta fram och tillbaka hit och dit och slängas som en dammtrasa. Jag saknar kaninhoppningen och hundträningen så sjukt mycket, vissa vill vara den människan som dricker och festar men det vill inte jag. Jag är en liten skogsmulle med mina små skogsmullar

Fick julbrev fråne en av kaninernas uppföddare riktigt trevligt måste jag säga :) Fick även lite saker från Alfons förra ägare, vad trevligt emd lite julklappar :)

 
Semi och baby (L)

Jag önskade att jag kunde pressa undan känslor
Jag önskade jag kunde dra i sönder gränser
Du gör mig knäsvag, du gör mig stark, du gör mig vek




Lill Julen

Jag vaknade  vid 12 att jag låg i en nerförsbacke intryckt i väggen och vid att syrran och mamma sitter vid sidan och säger att jag måste vakna, men orkade inte ens öppna ögonen.  Hade drömmt en sådan sjukt underbar dröm. DEn handlade om att jag var i en skola, en dansskola i Usa, där det var många mörkhyade människor som dansade afrikansk blandad med hiphopp och jag var med och dansade. Och var med mina kompisar, vi var ute oich tävlade i landet runt oh har verkligen inte haft så sjukt kul som  jag ahde i natt,  var helt slut när jag vaknade , hade dansat hela drömmen :)

Klockan 2 kom gästerna, då satt vi och pratade, var så trött sjukt trött.  Till slut skulle vi äta julmat, men själv är jag inte så förtjust i julmat kan bero på att jag är vegeterian juh :) Men ät upp i alla fall och sedan satt vi och snackade lite mer, delade ut lite julklappar,  jag fick presentkort på New york affären underbart. Senar  åt vi ris a la malta, och kakor senare på kvällen , 


Estelle var Tomte :)


VILKEN OTUR!

Godmorgon världen vilken bra oh dålig dag det har varit i dag :)

Vaknad av att en röst sa:
-"Felicia vi måste gå upp klockan är 10"
Trött som jag var mummlade jag bara tillbaka mm
 klev upp och tog på mig och käkade frukost, sara lagade mannagrybnsgröt gotti gott :)

Senare på dagen begav vi oss ner till stan för att möta underbara Johan som verkligen är riktigt snäll kille.
En sådan kille som är sig själv och som får en att skratta, riktigt trevlig. Sara var lite halv trött så hon snackade inte så mycket ;) Vi gick runt på stan och tittade på lite saker i dag :) Sedan så riger mamma oh frågar om jag inte kan köpa lite Brantevik-sill  till henne. Jag bara okei visst det kan jag väl :) EN TIMME står jag och väntar på att få köpa lite sill, mitt tålamod var absolut inte på topp, grrr,  blev näst intill galen. Efter vi hade köpt sill gick vi och fixade mina glasögon, de satt juh trots allt snett, och vem står i kassan?

Jo självklart en utländsk kvinna som knappt kan svenska, hon vre4d och knepp och försökt fixa mina glasögon, men nej då det lyckades hon inte med, till sist gav jag upp, hade inte tålkamod att stå och vänta på att hon skulle justera mina glasögon rätt, så jag log lite falskt och sa tack och sedan gick jag. Väl utanför affären skrek o svor jag till Sara och johan , de gick lite tyst och bara aa. OTur eller ej?

OTUR
Senare på dagen när jag och Sara gick på väg  från en butik ohhhh jag blev galen , bussen körde förbiu mig, och skvätte snö ända upp till midjan nästan, jag blev så arg och galen ohhhhh. men nej då sara fick knappt något alls på sig. Det var bara jag som såg ut som en uteliggare,  Gud vilken dag


JAG HAR OTUR I DAG (gammal bild)

Saker som jag gjort:

  • Fixatr blogg till syrran (www.twinkiwi.blogg.se)
  • Varit i stan med sara och johan
  • Hjälpt johan fixat blogg
  • Hjälpt mamma ner i källaren med saker
  • Blivit nerskvätt med snö i stan
  • sett en kvinna trilla ner av snölavin från taket
  • suttit vid datan he he
  • Pyntat granen
  • Ätit mat med syrran halv 10 :O


Mden ska sova nu puss puss




Lyckligt och olyckligt kär

Jag vaknade upp vi en smäll, mamma kom in och sa att ne nu får nu vakna klockan är faktiskt 12.
Men jag låg kvar och åmade mig nej  bara 1 timme till,  men sara som var pigg o redan vakna ne 
nu stiger vi upp jag e faktiskt hungrig :P Men vi kom aldrig så långt, låg kvar i sängen en stund sedan kom
mamma igen och skrämmde upp mig med en smäll,  Kan ni gå och köpa mjölk nu.

På med kläderna och gå som zombisar till affären för att köpa mjölk, äntligen hemma kastade vi in mjölken i
kylen och kastade oss utmattade ner i soffsängen. På med datan och relaxade. senare käkade vi frukost

Senare på dagen när vi satt i soffsängen och snackade fick jag ett sms som fick mina händer att börja darra, jag fick fjärilar i hela magen och glömmde bort att andas. Han hade skrivit till mig, jag trodde inte att det var sant,  jag som hade kastat bort all hopp om att någonsin få kontakt med honom igen. Jag var ledsen för hans skulle men glad inombord kanske även lite besviken. Det var så många känslor på en och samma gång vad skulle jag skriva tillbaka? Jag kände mig så vek, jag var tvungen att läsa smset några gånger för att se att det verkligen var han som hade skrivit, det bränndes till inom mig, lågan som brann i mitt hjärta brann till och blev högre.

Jag svarade på smset och vi började messa varandra lite mer, till slut frågade han om han kunde komma i dag?
Jag frågade nu? Han bara ja nu.  Mitt hjärta bultade till, det här var det jag hade drömt om i flera år, ända sedan
jag sist hade varit med honom. Jag blev så nervös, och sprang runt i rummet som en yr höna. Sara min kompis satt i sängen vid datan och försökte lugna ner mig, men det var omöjligt, mitt hjärta bultade och jag hade fjärillar i hela magen, samtidigt var jag så nervös sprang runt och runt i rummet,  vad skulle jag ha för kläder på mig? För det här var verkligen det som jag hade drömt om så länge att äntligen få träffa han igen.



Plötsligt får jag ett sms och han är där nere, jag springer runt i rummet gud, nu måste jag hitta en tjocktröja, till slut hittar jag en och rusar ner, mitt hjärta slår snabbare och snabbare, oh vad nervös jag är. Har en stor klump i halsen, nu hjäler detnu eller aldrig. Jag öppnar dörren och tittar försiktigt ut, där står han. Jag kan knappt tro mina ögon att det är han, mitt hjkärta bultar och på något sätt rör jag mig franåt mot honom, känner mig så otroligt vek. Han kramar om mig en stor härlig kram. Oh jag bara smälter fast det är snö runt om så kände jag mig varm och hel innuti.

Väl uppe i rummet blev jag så nervös,visste inte vad jag skulle säga till honom,  oh vad jag hade saknat honom, att bara få vara i hans närhet, känna hans lukt, och få prata med honom. Det känndes som om jag drömde. Han är min dröm,  han är sann och han är den jag vill ha. Ingen annan bara han. Jag skulle kunna ge upp allt bara för att vara med honom. Få känna hans armar runt mig och hans heta läppar tätt intill mig. Men som sagt sara var också i rummet. När hon smet på toa,  kysste han mig, jag blev så vek, mina händer började skaka, oh kunde inte se honom i ögonen for runt i rumet och packade ihop mina saker, oh vad nerös jag var men samtidgt rädd för att förlora honom. Men vad hade jag att förlora? Har gillar ha ända sedan jag lärde känna honom och känslorna jag har är äkta och har aldrig försvunnit. Han berättade för mig att han har aldrig gillat en tjej så mycket som han gillar mig (L)




Äkta kärlek dör aldrig (älskar honom)







godmorgon skåne :)

Godmorgon världen, godmorgon skåne  (skåne är juh sååå mcyket bättre än sthlm)
Hm i dag vaknar jag har lite ont i halsen och är förkyld, men så tittar jag ut genom fönstret oh blir så udnerbart lycklig. Allt är vit i dag igen och nu är det ännu mer snö.




Resten av dagen ligger jag inomhus och klagar på att jag är sjuk, ont i huvudet har jag dessutom. Gud vad jag saknar alla mina gulliga djur :( Känns så tommt utan dom, har inte fått hoppa kaninhoppning på evigheter och det har blivit som en drog för mig. Tova saknar jag massa men känner att det är en bra övning för mig. Jag övar bit för bit för att sedan kanske släppa taget jag vet inte hur det hela kommer att bli :(

Men sakanr verkligen älsklingarna :(


På kvällen var jag ute med Sara, Estelle, och hennes kompis David, vi byggde snöiglo eller aa det blev tyvär bara en liten borg. men gud vad vi slet så duktiga vi är§§§




Mamma, jag o syrran

Oh vad underbart väder, jag vaknar upp tittar ut genom fönstret

Jag ser allt vit, träden , buskarna, marken , stolparna, allt är täckt med vit, glittrande snö,
nu är det äntligen vinter, tar ett skutt upp i luften, det verkligen pirrar i magen. Vilken känsla.
Det känns som man har fjärillar i hela magen, jag vill inte stå still, rusar ut på balkongen för att
få känna snöflingorna falla på mig, vintern är magisk det är så lätt men fluffigt på samma gång
vinterna kan inte beskrivas med ord så underbar den är.

Dock saknar jag min Tova och alla små kaninizar, känns så tommt utan dom, 
djur är verkligen min stora passion och kan inte leva utan de fast som tur är har jag min familj
hos mig nu (L)

I dag har jag bakat Lussebullar och bädat om min säng fast bäddar min säng gör jag faktiskt dagligen,
Idag hade jag och min familj fredagsmys fast i stället för chips hade vi finpmiddag :) Käkade pasta med
färsk bladspenat, rivna morötter och med smak av ingefära och vitlök och lite andra kryddor. Oh vad underbart gott det var.



På kvällen var mamma, jag o syrran ute i den magiska snön, man hade en sådan frihets känsla,  känndes som man gick på moln, allt glittrade och allt lyste upp i den mörka vinternatten. Oh vilken underbar känsla

Åka pulka=? JA TACK :D

Godmorgon världen
Jag vaknade och tittade på min mobil dö jag hade fått ett underbart litet sms av Sara :D TITTA UT, oj oj oj
det var snö över marken och allt var vitt gud vad lycklig jag blev. :D Men mådde  inte så bra hade sjukt ont i armen eftersom jag hade tagit svininfluensa sprutan i går aj aj aj hade ont i huvudet. 

hann bara vara uppe i en halv timme sedan ringde sara ja nu kommer jag och hämtar dig , vi skulle juh gå och shoppa i dag i Malmö :D shiit och jag ahde bara nattlinnet på mig. Hade inte hunnit byta om, kastade på mig kläderna sedan rullade vi in mot ganster malmö :P

Jag skrek jag älskar malmö meeeeh , Sara nej  jag fattar inte varför du gillar malmö :P

Men Guuud  mitt huvud det verkte och gjorde ont så vi köpte inga kläder utan drog hemåt,  men på hemvägen blev vi juh hungriga oh stannade till på MCdonalds haha  mätta blev vi :)

Senare på kvällen åkte vi pulka upp och ner i backen oj vad snabbt det går :D haha  filmade och tog massa med foton. Hade ont i magen så mkt man skrattar åt det. 

Sara sover över hos mig, hon ligger här brevid med sin förbaskade hicka  fan vad jobbigt hahaha men måste verkligen sova nu puss o kram ps: kl är 02:41 :S

 


SNÖ OCH VACCIN


Godagen världen

 


I dag vaknade jag utvilad kl halv 11 av att mobilen ringde :) Men orkade inte svara så låsades att jag inte hörde,
men var ändå tvungen att gå upp kunde inte somna om. Jag satte på datan och tittade på Tv, om kvinnor som skjutit sina män eller barn som dödat deras pappa  i försvar men som hamnat i fängelse i Whitney oprahs show. Tragiskt. Sen gick jag in och duschade och tog på mig kläderna, sen åkte jag och mamma i väg och hämtade Estelle :).

NÄr vi satt i bilen såg vi att det snöade :D men gud det snöade mega stora flingor gud vad jag blir glad, sjöng nu se det snöa från min balkong och när vi gick till bilen,  mamma suckade och jag hurrade. Vilket team :)

Väl hemma i en timme åt jag middag rosmos med vegetariska sesambits hela familjen sammlad mysigt när man får vara tillsammans. Jag fick skjuts upp till vårdcentralen, där jag träffade min kompis Carola som jobbar där i kväll. Fick vänta i 45 minuter på att få en spruta, när jag väl kom fram till doctorn, blev jag så nervös, usch han skulle ta nålen och trycka in i min arm fick panic men var tvungen att lugna ner mig. 1, 2 och 3 sen var det över men det gjorde faktiskt ont att få sprutan i armen många sa att det inte skulle kännas något men det gjorde det faktiskt!


Väl hemma så beställde mamma och jag biljetter till Sara och mig hon ska juh vara uppe hos mig i stockholm vecka 8 eftersom hon har sportlov då :) Gud då ska vi ha kul  mohaha.

Nu ska jag titta på Filmen Jones bridget dagbok kramizen på er!

Ensamheten utan älsklingen (L)


Det känns tungt men ibland handlar det inte alltid om en själv utan man måste tänka ett steg längre.  Jag måste tänka på hennes bästa inte mitt utan hennes. Det känns tungt jag tänker hur jag ska göra vad jag ska säga,  om jag ska göra det eller om jag inte ska göra det. Jag har lärt mig att ibland måste man säga nej hur ont det än gör och hur mycket smärta det ändå ger med sig.

Jag saknar henne varje dag, jag tänker på henne hela tiden
Jag är fast kan inte glömma henne  hon finns i mitt hjärta.
Hur ska jag kunna släppa ett av det viktigaste sakerna i mitt liv?
Har kommit till den tidpunkten där jag måste ta en slutsats
Där jag måste inse det Bästa både för mig men även för henne
Vill inte släppa taget men har insett att jag måste, hon är inte min
Och hon kommer aldrig att bli min.
Fast i hennes blick, fast i hennes nos, fast i hennes personlighet.
Lilla hjärtat, det finns ingen annan som du




Lucia 13/12-09

Hm godagens världen :)

I går vad gjorde jag :) jag dansade runt granen med syrran och mammas kompis och hennes familj, var på middag hos dom. Hade jätte trevligt åt god mat, umgicks och hade trevligt. Sedan sov vi över där till i dag :) Halv 8 på morgonen gick vi Lucia för familjerna bara :) Jag var då Lucia Underbart kul.

När jag kom hem städade jag min systers rum varför? Jo för att jag älskar min syster :P  Hon hade det så stökigt jag var tvungen att städa blev galen annars. sen fter klippte jag hennes hår ;) HOn fick jätte fin frisyr och ja hon blev nöjd ;)



Pepparkaksgumman och jag Lucia

Äkta vänskap

Äkta vänskpa dör aldrig det vet jag så väl med allt jag genomgått och allt jag har upplevt så vet jag det. Du är en stor del av mitt liv,med dig kan jag gråta, skratta, skrika, skämas med, sura med, tråka med , vara galen med. Du står som en klippa vid min sida  oavsett vad som händer så kan jag alltid lita på dig.

Jag har så många härliga minnen med dig och massor med fler kommer vi att skapaa tillsammans i framtiden, jag vet att det är svårt att bevara vänskap eftersom man har olika liv men har vi kommit så här långt så kan vi komma hur långt som helst. Det är du coh jag.



Tack för att du alltid finns där för mig (L)


SKÅNE :D JULLOV

nu har jag äntligen kommit hem till den underbara staden Lund i skåne.
Så underbart, i går (fredags) började jag åka från skolan halv 1 och var
i lund klockan 9 på kvällen. (satt på t-centralen i 2 timmar men som tur
var så höll Linda som var ganska trött och flummig mig sällskap och Olivia).
Blev hämtad av den underbara Sara som jag blev glad över att se:)

Hemma träffade jag syrran , gud vad hon har växt, har blivit jätte lång, tiden
bara försvinner så snabbt. Man måste verkligen passa på att ta vara på varje
minut men har :)

PÅ kvällen var jag med min syrra och mamma då vi satt och pratade :) Ska
klippa syrran lite senare i dag :D Just nue hon på handbollsmatch hoppas hon vinner

Sara är här nu, funderar på vad vi ska hitta på och i kväll ska man iväg på middag,
det blir säkert underbart trevligt. Och i morgon är det Lucia gud måste lära mig ett helt häfte,
med alla jullåtar.

Ha det toppen Chillivipen :)

 


Jag utanför mitt hem i skåne :)


RSS 2.0