Salsa basket :P

Godmorgon nu sitter jag i datasalen och ska plugga inför ett prov jag är helt död. Har inte hunnit vakna än, somnade vid 2 på natten för att vi firade vincents födelsedag :) Ont i hela kroppen har jag, eftersom i måndags hade jag idrott i 3 timmar först styrketräning sedan basket och sist men inte minst pilates. När jag slutade stretchade jag och sedan hem till hundarna figo och alfons  som var riktigt,riktigt pigga och jag som var så trött :( Det vara bara att ta på sig kläder och ut med hundarna i snövädret.  Min granne Erika följde med mig och tog ena hunden. Vi var ute i en hel timme :).


På kvällen bastade Erika,johanna, vincent och jag  i 1 timme, sedan var det kvällsfika och pringa runt lite hit och dit.

Tisdag: Ja du min dag började med att jag vaknade sedan gick jag bort helt övertrött till frukosten. Hade igentligen sovmorgon till halv 1 men kände att jag var tvungen att plugga inför utrotningshotade arter provet. Så jag pluggade o pluggade tror det gick hyffsat bra. Nu har jag snart prov i ekonomi så borde nog plugga nu :)

onsdag
Ja du onsdagen var jag också helt slutkörd hade träningsverk i hela kroppen, men det kändes skönt för då vet man att man gjort något nyttigt. Den här dagen dansade jag salsa,reggaeton och bugg med Linda,Linda, Sophie och Olivia.. (mina grannar)  Riktigt skoj. sedan satte vi upp lappar på skolan att man kan dansa om man har lust på torsdagar. Sen kanske om vi får ihop en grupp så ska vi väl ha uppvisning till sommaren . men då gäller det att vi tränar en massa! :) Somnade vid 2 då vi firade Vincents födelsedag.

Torsdag

Jusste Sara kommer i kväll och i morgon ska vi nog ut och dansa salsa och reggaeton :) Anmälde oss till gästlistan så vi kommer in gratis :D haha både fredag och lördag. men på fLördag ska vi nog dra på förfest hos en kompis som har privatfest.. Latinofest :D  Oh sen ska jag jobba på lördag :S Kommer oh vara helt död :D
 

Åka rullstol

Under helgen har jag träffat Tova, var ute och gick en runda med henne och hennes andra hundkompis. Dock mår hon inte helt bra, det kan vara skeletproblem hon ska i alla fall röntkas på fredag och sedan får man se vad som händer. Hon kanske måste gå på medicinering hela livet ut och dte blir tyvär för dyra kostnader för mig. Så antar aatt hon får lunka på hemma hos uppfödaren i så fall även fast det känns tungt.

Jag jobbade i lördags då jag var på ålderdomshemet och ahde en kickoff för ungdommarna tillsammans med mina chefer.  Det var riktigt skoj, vi skulle demostrera hur man kör en rullstol för ungdommarna och då fick jag vara pasienten, som satt i rullstolen det var lite skoj måste jag dock säga :)

Massor med snö har vi haft under helgen och det ligger fortfarande kvar, kanske ska åka lite skidor i veckan tror jag.  Alfons får väl dra den pluten :) Semi min ena kanin skulle ha tävlat i skåne då hon följde med Emelie ner till skåne men dock blev tävlingen inställd efetrsom det avr för mycket snö så bilarna kunde inte ta sig fram.

Så Jävla förbannad

Gud vilken hemsk dag. Min data har gått i sönder bara la av det började med att den slutade att laddas och sedan kunde jag inte starta den då batteriet dog.  Teknikern på skolan håller på att se om han kan göra något åt det . Men som det ser ut just nu så ser det väldigt mörkt ut!

Mitt projektarbete ser väldigt positivt ut har chans till MVG :) och även kanske MVG i företagsekonomi :D

Sedan så är hittekaninen Linus avliden tragiskt nog. Han skulle kunna haft en andra chans men nej. Hoppade i alla fall med honom i dag och han var riktigt duktig, hoppade 3 pinnar. R I P Linus

Och sist men inter minst så kommer husmötet, då vi skulle ha ett krismöte om haga eftersom ingen städar. men just nu känner jag att jag orkar inte komma dit. Alla ska bara klaga, skrika och tjaffsa så jag låsas jag att jag glömmde bort husmötet skönt :). m,en som det ser ut nu säger det att städas det inte då stängs Haga!



Det positiva i dag är att jag hade riktigt skoj på idrottslektionen, då vi spelade fgotboll och jag var målvakt. Det gick riktigt bra sedan ska jag hålla salsa lektion näst nästa vecka :D det ska bli kul. '

Hm ne sedan är det väl inget mer :) Kram o hej leverpastej :)


Söndag hemlängtan

Ja  godmorgon världen i dag vaknade jag halv 10 av att Emelie behövde klosaxen till sin kanin , hon skulle i väg i dag och lämna sin kanin till ett nytt hem eftersom hon passar tyvär inte som hoppkanin. men jag tror han får det toppen i sitt nya hem



Snart kommer sara den 18/2  den är snart oh vad skoj :)

I dag har jag hemlängtan, saknar mamma väldigt mycket och min syrra o Göran. Snart är det alla hjärtans dag, jag har juh dock min present som jag ska öppna undrar vad det kan vara i någon som vet? haha inte jag :) i dag ska jag bara ta och vila upp mig till skolan i morgon. Var precis ute med Alfons och lärarens hund kenzo hehe de hade skoj.




Vid agilitybanan då han ville att jag skulle kasta snöbollar haha aldrig trött

Nu kommer snart Emelie tillbaka till skolan, ska springa i väg och möta henne

Men aa skriver när jag har mer att skriva kram på er där nere i  skåne (L)
(jusste ska skicka i väg mejlet till dig nu mamma )




Kaninhopptävling!

Wow vilken dag, jag ställde väckarklockan på halv 5, Skåne emelie ringde mig kvarit i 5 och sa att jag var tvungen att gå upp nu om jag ville med till tävlingen!

Jag kastade på mig kläderna oh vad kallt det var utomhus, alfons fick sin dragsele på sig, reflexväst både till honom och mig. ut med pulkan, lasta på med kaniner. emelie hade sin hund timo som är en gatuhund om kommer från spanien,) han skulle också dra. Så när alla kaniner och transportburar, koppel o sele var pålastat började vi gå mot stationen från skolan.

Vi han knappt gå långt alls förens Emelie ropade stopp. !
Timo fick epeliesianfall och föll mot marken, som tur är så vet emelie vad hon ska göra hon gav timo en spruta. Då slutade kramperna. men han var fortfarande lite yr och vinglade runt. Nu kunde Timo inte alls bära, vi provade och skulle se om Alfons kunde bära allt själv och jo det gick bra. stark som en oxe men inte så stor kropp :)

Efter att vi hade gått i 1 timme kom vi fram till stationen, tog vi tåget , sen bytte vi till ett annat och efter detväntade vi på bussen i 20 minuter, sen hoppade vi på bussen kom knappt på den efetrsom vi hade så mycket saker men som tur var så var det inga människor på bussen.

När vi klev av bussen gick vi i en halv timme sedan var vi framme.
Väl på tävlingen så vann jag med alla kaniner och kom på 1a plats med vimse som hoppade 6o cm högt yes jag är stolt :)

Sedan när jag skulle åka hem, så gick det ingen buss men som tur var hämtade maria och hennes pojkvän mig :D Sen äntligen var jag hemma.


Senaste dagarna :)

Ja vad ska jag säga lämnade in mitt projektarbete som handlar om kaninhoppning och kaninagility på 11 sidor faktiskt rikitigt stolt :) Sedan har skolan fungerat på bra :)

Alfons haha kolla hans min :)  och mixa som är 4månader gammal

vecka 5. Den här veckan har varit underbart lugn efetrsom 1:orna och 2:orna var i Järvsö så har det intre varit mer än 60 människor på skolan. Så underbart lugnt inget stoj och stim. på onsdagen var vi och bowlade med klassen och på vägen dit körde bussen ner i diket. Haha själv märkte jag inte det , jag sov och plötsligt vaknade jag, jag trodde att vi var framme men ne då satt vci tydligen fast i diket. Så bra sover jag. 



På torsdagen åkte jag i väg till vallentuna till mitt jobb, missade de 2 sista lektionerna , religon o samhälle men det kunde jag faktiskt göra eftersom jobbet är också viktigt. fick en presentation om vad jag skulle göra vilka personer jag skulle ha kontakt med på ålderdomshemet. Kommer tjänna 87kr i timmen och det är hyffst bra. Är baar överlycklig över att få ha ett jobb. och sjä'lvklart när jag skulle åka hem då kan inte busschafören köra hem vi fasnar på väg upp med sl:s buss över bron. Eftersom busschafören körde för sakta i en uppförs backe. Så i stället för att bussresan tar en 10 minuter tog det 1 timme.

På kvällen bastade jag själv eftersom ingen ville basta. men var rätt skönt eftersom det var lungt och skönt. Som tur är hade man snö utanför som man kunde kyla av sig med. bastade till halv 11 på kvällen..

Fredag: I dag på lektionen djursjukvård öppnade vi upp ett hjärta och lungor av ett får. och fick se hur det såg inuti ,  var riktigt intressant. Sedan nä'r vi slutade spelade jag billjard med en tjej i klassen som heter bonna. hon lärde mig ett nytt spel haha riktigt skoj.

vädret: det har varit mycket snö på sista tiden upp till knäna minst. Och kallt har det också varit men det konstiga är att ena dagen kan det vara plus och nästa är det flera minus. Konstigt väder men är väl klimatförändringarna?

RSS 2.0