torsdag 22 april

Torsdag 22.April

I dag orkar/ vill jag inte ens se ut genom fönstret , för allt som döljer sig på andra  sidan är  bara en stor gråhetszon. I dag känns det dystert och ensamt, gick inte till skolan i dag är sjuk. Har ont i halsen och svårt att andas, kan bero  på att jag är stressad över allt som händer runt omkring, studenten, utomlandsresan,  skolan o s v.


Utanför min  skola 2010

I dag ska jag bara försöka att vila upp mig,  försöka att ta tag i nya krafter så att jag kan komma iväg utomlands. Jag måste i väg,  jag behöver verkligen det, ta en paus  från det verkliga trista livet. När jag åker ska jag ha en positiv inställlning det måste jag ha. Oh vad jag längtar att bara få försvinna ett tag...








uppdatering

Godmorgon bloggen

I dag är jag sjuk, kan knappt andas  p g a  min allergi eller asma  hmm måste nog ta och kolla upp det, riktigt jobbigt att inte kunna  andas ordentligt.  Stannade  hemma från skolan och försöker vila  upp mig eftersom jag ska åka till ungern på Måndag.

Alfons min underbara hund är nere i skåne eftersom han kan förstås  inte följa med  till ungern,  Fick diplom från skolan för  att jag hade en av det bästa redovisningarna i skolan, det handlade då om kaninhoppning och kaninagility. Visst är det otroligt men man kan faktiskt klickerträna en kanin som en hund :) 

Nu har jag knappt  2 månader kvar tills jag tar studenten i Juni oh vad jag längtar, känns läskigt men samtidigt spännande  och ser  var  nästa äventyr  bär av, känner  mig rätt flexibel, att våga  ta chanser  och våga  se  mer av världen. 

Har fått sålt  2  av mina kaniner som har flyttat till 2  underbara hem, har  fortfarande  kontakt med de  nya ägarna  så att jag  vet att det har det bra. senare i dag tänkte jag åka i väg och sola om jag mår bättre det vill säga :) 


m v h felicia :) Djurgalningen

RSS 2.0